aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπέσυρε το ενδιαφέρον για Τσόρι ο Απόλλων

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Τσόρι ο Απόλλων

Σε άλλες λύσεις για τη θέση του επιτελικού μέσου στρέφεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Όπως αναφέρεται, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας, καθώς ο 35χρονος Αργεντινός πρώην μέσος του Ολυμπιακού παραμένει εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκες. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της ομάδας μας περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητή τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του. Του προσφέραμε τη δυνατότητα, αν αυτός το επιθυμούσε, να αγωνιστεί τουλάχιστον για δυο χρόνια στην ομάδα μας, προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε ο αθλητής να εξασφαλίσει, αν επιλέξει να μείνει στη Αθήνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων προσφέρθηκε, αν αυτός το επιθυμούσε, να προχωρήσει στην πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση του όταν θα τερμάτιζε την καριέρα του, είτε μέσω της ενασχόλησης του με τον χώρο του αθλητισμού, είτε μέσα από καθαρά διαφορετικό επαγγελματικό χώρο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και αδυνατούμε να ακολουθήσουμε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα του ατζέντη του παίκτη που τον εκπροσωπεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ