aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Απέρριψε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για τον Ντάντας η Μπενφίκα»

«Απέρριψε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για τον Ντάντας η Μπενφίκα»

Πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για τον Τιάγκο Ντάντας φαίνεται πως απέρριψε η Μπενφίκα, με την πορτογαλική ομάδα να μην είναι ικανοποιημένη από το εν λόγω ποσό.

Σύμφωνα με το «Ο’ Jogo», οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν την αρχική τους προσφορά για τον 22χρονο μέσο, με τους «αετούς» να απαντούν αρνητικά, καθώς ζητούν περισσότερα χρήματα, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Ζοσέ Μπότο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λισσαβόνα για να συζητήσει με τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, χωρίς, ωστόσο, να επιτευχθεί κάποιο deal.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η αρχική συμφωνία προέβλεπε δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει εν τέλει να πείσει την Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντάντας έχει πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ