aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑντρέ Ρικάρντο: «Ιστορικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσα να πω "όχι"»

Αντρέ Ρικάρντο: «Ιστορικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσα να πω “όχι”»

Στους λόγους που, όπως τόνισε, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά». Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην ιστορία της νέας του ομάδας, καθώς και στους φιλάθλους της, ενώ επεσήμανε και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αντρέ Ρικάρντο στο κανάλι του ΠΑΟΚ:

«Νιώθω υπέροχα που είμαι σ’ αυτό το κλαμπ και είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ήρθα να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Θα είναι φανταστικά!

Δε θα μπορούσα να πω “όχι” στον ΠΑΟΚ! Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με απίστευτους φιλάθλους. Είναι φανταστικοί! Έλαβα πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους. Τους είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη να το νιώθει όλο αυτό, όταν είναι καινούργιος. Θέλω να σας δω όλους στο γήπεδο σύντομα και να κερδίσουμε πολλά μαζί.

Είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να παίζουν καλά. Είμαι δημιουργικός παίκτης, με καλή τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ