aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑντίστροφη μέτρηση για Διπλή Ανάπλαση-Σήμερα η ανοιχτή συζήτηση στη Λεωφόρο

Αντίστροφη μέτρηση για Διπλή Ανάπλαση-Σήμερα η ανοιχτή συζήτηση στη Λεωφόρο

Ιστορικά σημαντικές είναι οι μέρες που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση για τη γενική συνέλευση που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εγκριθεί ή όχι το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης. Ένα σχέδιο που η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη θεωρεί ζωτικής σημασίας για όλον τον σύλλογο, αφού με εξαίρεση το τμήμα μπάσκετ θα δώσει λύση στο πρόβλημα της έδρας και αυξημένα έσοδα σε όλον τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοιχτή συζήτηση, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις θέσεις ή τις απορίες τους όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Ερασιτέχνη, με ή χωρίς δικαίωμα ψήφου. Αρχικά θα τοποθετηθεί η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. και εν συνεχεία θα τοποθετηθούν όσοι το έχουν ζητήσει ή ζητήσουν ως τις 12:00 μέσω εγγραφής στη σχετική λίστα ομιλητών με mail που θα στείλουν στο [email protected]. Οι τοποθετήσεις θα είναι πεντάλεπτης διάρκειας και τα όποια ερωτήματα θα απαντηθούν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η Γενική Συνέλευση, που θα έχει αποκλειστικό θέμα την ψηφοφορία υπέρ ή κατά της Διπλής Ανάπλασης, έχει οριστεί για την Τρίτη στις 11:00 στον «Τάφο του Ινδού» (ή «Παύλος Γιαννακόπουλος») και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί 24 ώρες μετά. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.
Δικαίωμα ψήφου έχουν 4.204 μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει την οικονομική οφειλή τους και η σχετική λίστα με τα ονόματα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Επίσης έχει προβλεφθεί δυνατότητα επιστολικής ψήφου (εξ αποστάσεως δηλαδή) σε όσα μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα και έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την αρχική ημερομηνία εγγραφής τους. Για την έγκριση του σχεδίου, απαιτείται θετική ψήφος με πλειοψηφία 2/3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ