aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑντίο στη σεζόν με ματσάρα από Αστέρα και Απόλλωνα!

Αντίο στη σεζόν με ματσάρα από Αστέρα και Απόλλωνα!

Φινάλε στη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο για Αστέρα και Απόλλωνα. Σε ένα φοβερό ματς στην Τρίπολη, οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 και αποχαιρέτησαν τη σεζόν.

Αποθεώθηκε ο Μίλαν Ρασταβατς στο τελευταίο του παιχνίδι, με τον Σέρβο τεχνικό να είναι εμφανώς συγκινημένος στο τελευταίο του ματς στους Αρκάδες και να ανταποδίδει. Στην 9η θέση τερμάτισε ο Αστέρας, ουραγός ο Απόλλων.

Το ματς

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Νταουντα με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην συνέχεια ο Αστέρας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει, χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Στο 17’ ο Μπαράλες έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ και ύστερα οι Αρκάδες φώναξαν για χέρι, με το διαιτητή να μη δείχνει τελικά τίποτα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά να μην μπορούν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά, με τον Μπαράλες στο 49’ να βρίσκει δίχτυα ανοίγοντας το σκορ με ωραία κεφαλιά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης πίεζε και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις.

Στο 69’ ο Τσιλούλης που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, νικώντας τον Παπαδόπουλο από κοντά. Ο Ματίας Ιγκλέσιας όμως στο 74ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους με ωραίο δυνατό σουτ κάνοντας το 2-1.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος, ο Απόλλων άρχιζε να πιέζει και ο Ντάουντα στο 90’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2! Ο Ιγκλέσιας πήρε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντάουντα, αλλά ήταν στις καθυστερήσεις και δεν επηρέασε τη ροή του παιχνιδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ