aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆντεξε στο… σφυροκόπημα του Ιωνικού και μπήκε με το δεξί στα playouts ο Ατρόμητος

Άντεξε στο… σφυροκόπημα του Ιωνικού και μπήκε με το δεξί στα playouts ο Ατρόμητος

Τις ευκαιρίες ο Ιωνικός, το «τρίποντο» ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-0 εντός έδρας επί των Νικαιωτών και αφενός άρχισε με το… δεξί στα playouts της Stoiximan Super League, αφετέρου δυσχαίρυνε τη θέση των αντιπάλων τους στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19′ με το πρώτο γκολ του Καμαρά στο πρωτάθλημα μετά από 13 μήνες (και παρθενικό φυσικά με τη φανέλα τους). Ωστόσο, ο Ιωνικός κυριάρχησε από το 35′ κι έπειτα, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 (4) τελικές έναντι 4(3) του Ατρομήτου. Μεταξύ αυτών και το δοκάρι του Σεμπά στο 61′. Κι όμως, η ομάδα του Κρις Κόλμαν όχι μόνο άντεξε, αλλά κλείδωσε τη νίκη στο 90′ με την κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ.

Έτσι, ο Ατρόμητος ανέβηκε μόνος πρώτος στην ειδική βαθμολογία με 32 πόντους. Την ίδια ώρα, ο Ιωνικός παρέμεινε στους 18, όσους έχει και ο Λεβαδειακός μετά το 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ, με τη Λαμία να έχει 17 με ματς λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ