Ανόρθωση: Τα εμπόδια με τον «βράχο» που θα ενδιέφερε τον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το όνομα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, του «βράχου» όπως επαινετικά αποκαλείται από φίλους και κολλητούς συμπαίκτες για το δυναμισμό του, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης μετά από δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας. Ο 29χρονος Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ Αθηνών και ήδη τα παιχνίδια των μάνατζερ έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Προσφορά €300.000 για Ντούρις στην Όρενμπουργκ

Σαφώς και ο δυναμικός αμυντικός θα ενδιέφερε και πολύ μάλιστα τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον πάγκο του «Δικεφάλου» κι έχει πολύ καλή άποψη τόσο για τα αγωνιστικά του προσόντα όσο και για τον χαρακτήρα του, όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια που για την ώρα φρενάρουν μια τέτοια μετεγγραφή από την «Κυρία».

Διαβάστε επίσης: «Κοιτάζει» Αντωνιάδη για την Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

Πρώτον, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, με τα δημοσιεύματα από την Ελλάδα να τον θέλουν να έχει πλησιάσει τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων». Δεύτερον, αμείβεται ούτε λίγο ούτε πολύ με 180.000 ευρώ ετησίως και σε περίπτωση που φύγει εκτός της χώρας του θα είναι με τα χρήματα που ζητά ο ίδιος. Και τρίτον, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν από την Ελλάδα και του δίνουν το… πάτημα να διαπραγματεύεται τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ