Ανόρθωση: Ο Μανιάς υπέγραψε στο Βόλο και πλέον προκύπτει μπέρδεμα

Η ΠΑΕ Βόλος δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι...

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα Volosday.gr, ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος χθες έγινε γνωστό πως είναι πολύ κοντά στην Ανόρθωση, υπέγραψε συμβόλαιο την περασμένη Δευτέρα με την ομάδα του Βόλου.

Αναφέρεται πως βρέθηκε εκεί και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα! Αυτό ίσως να είναι και το ζήτημα που όπως διέρρευσε χθες, θα δυσκολέψει κάπως το να έρθει άμεσα στην Κύπρο για να υπογράψει στην Ανόρθωση και να αποτελέσει οριστικά παίκτη της

Το δημοσίευμα:

Ο Βόλος βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ο Μιχάλης Μανιάς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση. Πριν όμως συμφωνήσει με την Ανόρθωση, ο Μιχάλης Μανιάς είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος. Ναι καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Volosday.gr ο Μιχάλης Μανιάς βρέθηκε στον Βόλο την προηγούμενη Δευτέρα και αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Και όπως σε όλες τις μετεγγραφές, έτσι και σε αυτή, ο ποδοσφαιριστής πήρε την συμφωνηθείσα προκαταβολή υπογράφοντας τη σχετική απόδειξη, ενώ έβγαλε και τις σχετικές φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, ο Μανιάς λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Βόλου ότι μετάνιωσε και δεν θέλει να προχωρήσει η μετεγγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας, πιθανόν διότι δέχθηκε καλύτερη πρόταση από την Ανόρθωση.

Προφανώς είχε ξεχάσει ότι ότι είχε βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΠΑΕ Βόλος δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο, προκειμένου να τρέξει το θέμα για να βρει το δίκιο της.

Και αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, η διοίκηση του Βόλου είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, διότι θεωρεί ανήθικη τόσο τη συμπεριφορά του Μιχάλη Μανιά όσο και του μάνατζερ του Παύλου Τοπίδη.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ