Ανοικτό του Βιεϊρίνια

Ανοικτή παραμένει η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον εμβληματικό αρχηγό, όμως οι πιθανότητες επιστροφής στην Τούμπα φαίνονται λίγες...

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως δεν κλείνει η πόρτα του «Δικεφάλου του βορρά» για τον εμβληματικό αρχηγό και στη συνέχεια:

«Και με τον Αντρέ μίλησε τελευταία ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό που σας είπα ισχύει, όσο είναι ανοιχτή η πόρτα, προφανώς είναι ανοιχτή για να διαβεί το κατώφλι μας. Αλλά ακόμη και να μην το καταφέρουμε, ο σύλλογος οφείλει να σεβαστεί την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή και για το μέλλον».

Όπως υπογράμμισε και ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής: «Είναι οικονομικό ζήτημα, ασχολούμαι και με άλλα… Ξέρουμε τι έχει προσφέρει, αυτή την στιγμή, όμως, τα δεδομένα είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία».

Ωστόσο, η Metrosport γράφει σήμερα πως οι πιθανότητες επαναπροσέγγισης αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο πλευρών, παρά τη θετική διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως είναι λίγες, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη μέχρι τις 26 Οκτωβρίου (όταν και κλείνει η θερινή μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες).

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ