aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνιγκό: «Ο Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν»

Ανιγκό: «Ο Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ, για την 10η και τελευταία σεζόν της Stoiximan Super League.

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε μετά το ματς και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην επόμενη σεζόν.

Για το ματς: «Πραγματικά τελειώσαμε με έναν καλό τρόπο τη χρονιά, κάναμε σωστά τη δουλειά μας, γιατί μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουμε κάνει το καθήκον μας θα περιμένουν το τελικό για να βρεθούμε στο Europa League. Χαρούμενος για το πώς τελειώνει σε σχέση με το πώς πήγε η χρονιά. Η δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι καταπληκτική. Είμαι περήφανος και αφήνω το πόστο, αλλά νιώθω ικανοποιημένος».

Για την ζεστή αγκαλιά στον Σαμασέκου: «Γνωρίζω καλά τον Σαμασέκου, παρακολουθούμε τις αφρικανικές διοργανώσεις, ξέρω το ταλέντο του. Ήξερα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αυτά που μας έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες. Έδειξε ότι είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ, μας πήγε καλά το σύστημα και ο Σαμασέκου ήταν απαραίτητος».

Για τη νέα σεζόν: «Νομίζω πως δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζω καλά το κλαμπ και είμαι σίγουρος και όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μαρινάκης ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε τα πάντα, ο σύλλογος και ο πρόεδρος, να το πετύχουμε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ