aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ανέβασε την προσφορά ο ΠΑΟ, δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ με οψιόν αγοράς»

«Ανέβασε την προσφορά ο ΠΑΟ, δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ με οψιόν αγοράς»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελλαδικής ιστοσελίδας «SDNA», ο Παναθηναϊκός βελτίωσε ακόμα περισσότερο την προσφορά του για το συμβόλαιο του Ζαχίντ και ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς!

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα ακόλουθα: «Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να φουλάρει τις μηχανές του για την υλοποίηση μαζεμένων μεταγραφών και μετά την προφορική συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό Δημήτρη Κολοβό, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Γκάγιας Ζαχίντ. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει περαιτέρω την προσφορά του για την κάλυψη των απολαβών του συμβολαίου του Νορβηγού μεσοεπιθετικού και ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στο να δώσει τη συγκατάθεσή του!

Οι «πράσινοι» παλεύουν για να υλοποιήσουν τη βασική επιθυμία του Γιώργου Δώνη, που ως γνωστόν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου άσου. Στο να αφαιρεθεί το «αγκάθι» της κάλυψης του συμβολαίου του (450.000 ευρώ) θα συμβάλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που είναι ξεκάθαρο ότι κάνει τα πάντα για να φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών μπορεί να επικυρωθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Το πλαίσιο της συμφωνίας αφορά στο δανεισμό του Ζαχίντ για ένα χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να έχει οψιόν αγοράς για την παραμονή του στο σύλλογο και τα επόμενα χρόνια εάν φυσικά το επιθυμεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ