aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αναμονή για την απόφαση Μακέντα

Το πρόβλημα του Φεντερίκο Μακέντα στον αστράγαλο εξακολουθεί να προβληματίζει τον Παναθηναϊκό. Ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν ο Ιταλός φορ θα αντιμετωπίσει το ζήτημα χειρουργικά, κάτι που συνεπάγεται απουσία για περίπου δύο μηνών, ή με συντηρητική αγωγή, που θα επιτρέπει στον παίκτη να αγωνίζεται σε κάποια παιχνίδια αλλά πιθανώς με ενοχλήσεις και δεν θα λύσει δραστικά και οριστικά πέραν κάθε αμφιβολίας το πρόβλημά του.

Η απόφαση ανήκει σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο τον παίκτη, αλλά επηρεάζει άμεσα και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν έχει και… άπειρες επιλογές για την επίθεση, ειδικά από τη στιγμή που στα τελευταία παιχνίδια επιλέγει διάταξη με δύο φορ, τοποθετώντας συνήθως τον Καρλίτος πίσω από τον κλασικό επιθετικό της ομάδας.

Μάλιστα, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο (20:30), ο Σέρβος τεχνικός πονοκεφαλιάζει γιατί και ο Φώτης Ιωαννίδης προέρχεται από αποχή αρκετών ημερών και ίσως δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Πάντως υπάρχει και η λύση να παίξει σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, όπως έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ή ακόμη και ο Γενί Ενγκμπακοτό που έχει χρησιμοποιηθεί σε τέτοιο ρόλο κι άλλες φορές στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ