aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνάλυση Κλάτενμπεργκ: Όλα σωστά στην 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: Όλα σωστά στην 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Ορθές ήταν οι αποφάσεις που έλαβαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής τις οποίες συμπεριλαμβάνει στην ανάλυση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ περιλαμβάνει σε αυτή την ανάλυση δύο φάσεις από το ντέρμπι της Λεωφόρου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, υποστηρίζει ορθά δεν καταλόγισε πέναλτι στη φάση που η μπάλα χτυπά στο σώμα του Βέλεθ για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Δικέφαλος του Βορρά. Στη δεύτερη και τελευταία φάση από αυτό το ματς, ο Κλάτενμπεργκ υποστηρίζει ότι σωστά ο Ντελ Θέρο Γκράντε άλλαξε την απόφασή του σε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς «ο παίκτης του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση της μπάλας χτυπάει το πίσω μέρος του ποδιού του παίκτη του ΠΑΟΚ», αναφέρει.

Ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει ότι ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό και στο ματς του Βόλου ότι σωστά ο διαιτητής έδωσε κόκκινες εντοπίζοντας με τη βοήθεια του var τους παίκτες που συνεπλάκησαν στη διακοπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ