aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωσε Τσίφτσι και Εμπεσίλιο

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε δύο παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Ο (πρώην ΑΠΟΕΛίστας) Λορέντσο Εμπεσίλιο και ο Ναντίρ Τσίφτσι ανήκουν πλέον στην οικογένεια του Μακεδονικού, με το σύλλογο να δυναμώνει έτσι την επίθεσή του.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λορέντσο Εμπεσίλιο και τον Ναντίρ Τσίφτσι!
Αμφότερους τους ενώνει η… ολλανδική παράδοση. Ο γεννημένος στο Χοορν της Ολλανδίας, Λορέντσο Εμπεσίλιο, μεσοεπιθετικός 31 ετών (24/09/1991), έχει καταγωγή από το Σουρινάμ και μετρά 20 συμμετοχές σε ομίλους Champions League και Europa League, έχοντας «δουλευτεί» από μικρός στην Ακαδημία του Άγιαξ και παίζοντας για μια τριετία στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα»! Ο 30χρονος (12/02/1992) επιθετικός Ναντίρ Τσίφτσι είναι γενημμένος στο Ελάζιγκ της Τουρκίας, ενώ έχει και ολλανδικό διαβατήριο. Η καριέρα του είναι ένα μαγευτικό ταξίδι σε ζηλευτούς και αξιοθαύμαστους ποδοσφαιρικούς κόσμους, από τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και της Τουρκίας, ως το Champions League με την Σέλτικ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ