aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοίνωσε τον Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός!

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός!

Στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή προχώρησε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως το συγκεκριμένο πόστο θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με στόχο να συνδράμει τη διοίκηση αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο έργο του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Παπαδημητρίου, πρώην ποδοσφαιριστής, έχει διατελέσει στο ίδιο πόστο τόσο στην Ξάνθη όσο και στην ΑΕΚ, ενώ στην τελευταία υπήρξε και εκτελεστικός διευθυντής.
Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος που είχε τον ρόλο αυτό στους «πράσινους» ήταν ο Πιερ Ντρεοσί.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ