aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοίνωσε Λημνιό στην Κολωνία ο ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωσε Λημνιό στην Κολωνία ο ΠΑΟΚ!

Στην Κολωνία και επίσημα ανήκει ο Δημήτρης Λημνιός!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μετακίνηση του 22χρονου εξτρέμ στη γερμανική ομάδα και παράλληλα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Από ‘κει και πέρα και σύμφωνα με την ανακοίνωση των «τράγων», ο Λημνιός επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 15, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία. Ο Δικέφαλος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ήρθε στον Δικέφαλο τον Ιούλιο του 2017 και πρόλαβε μέσα σε μία τριετία να ζήσει τα πάντα. Αγωνίστηκε σε 112 αγώνες, πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του.

Οι σειρήνες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν πολλές, με την Κολωνία εν τέλει να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Bundesliga.

Δημήτρη σ’ ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ