aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοινώνονται Μάντζης και Καλτσάς

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Αστέρα Τρίπολης. Την Τετάρτη (31/05) αναμένεται να οριστικοποιηθεί το «deal» των Αρκάδων με τον Μίλαν Ράσταβατς για τη νέα τους συνεργασία έπειτα από ένα χρόνο και σειρά θα πάρουν οι ανακοινώσεις των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για τις συμφωνίες τόσο με τον Βασίλης Μάντζη όσο και με τον Νίκο Καλτσά, για τους οποίους απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις και θα ακολουθήσουν μετά την τυπική ολοκλήρωση της επιστροφής του Σέρβου τεχνικού. Ο πρώτος σε 32 ματς με τη φανέλα του Ιωνικού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε έξι γκολ και δυο ασίστ. Και ο 33χρονος εξτρέμ προέρχεται από καλή σεζόν, καθώς μέτρησε έξι γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την Καρμιώτισσα.

Ο Καλτσάς γνωρίζει καλά το DNA του συλλόγου, καθώς είχε αγωνιστεί στην Τρίπολη μια τριετία από το 2016 έως το 2019. Με τα κιτρινομπλέ ο έμπειρος ακραίος επιθετικός μέτρησε 14 γκολ και 14 ασίστ σε 87 ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ