aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοινώνει Βρσάλικο ο Ολυμπιακός, οι επόμενες κινήσεις

Ανακοινώνει Βρσάλικο ο Ολυμπιακός, οι επόμενες κινήσεις

Τα… τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σίμε Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης δεξιός μπακ ήρθε χθες στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τη σχετική πληροφορία μετέφερε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης Μαρινάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φράση «Here we go» που χρησιμοποιεί ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όταν μία μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και την ανακοινώνει ο ίδιος στο Twitter.

Ο 30χρονος άσος είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων και άμεσα θα πιάσει δουλειά, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Βρσάλικο είναι πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του και αναμένεται να πάρει έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκουστάβο Σκάρπα για τον χειμώνα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Παλμέιρας έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να δώσει την απάντησή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, από τη στιγμή που εξασφαλίσουν την υπογραφή του παίκτη, οι Πειραιώτες αναμένεται να πιέσουν εκ νέου την Παλμέιρας, ώστε να πάρουν τον παίκτη μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Εν τω μεταξύ, προέκυψε χθες το πρωί η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαξ Λόου, προκειμένου να ενισχυθεί το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Ο Άγγλος μπακ προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που έδωσε τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Λόου, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του, που δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ