aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοινώνει Κεντζιόρα και… αποστολή ο ΠΑΟΚ

Ανακοινώνει Κεντζιόρα και… αποστολή ο ΠΑΟΚ

Με μερικές ώρες καθυστέρηση θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός αμυντικός έφτασε την Παρασκευή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και χθες υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου.

Εντός της ημέρας, λοιπόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του διεθνούς άσου, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι στις επόμενες επιλογές του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πολωνίας.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν προσεκτικά τις περιπτώσεις των επιθετικών που έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση της «ασπρόμαυρης» γραμμής κρούσης.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Μάριος Τσαούσης έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, ενώ οι Τόμας Μουργκ, Νίκολας Κουαλιάτα και Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε δουλειά στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ