aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνακοινώνει Γκρέι, περιμένει τους επόμενους ο Άρης Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνει Γκρέι, περιμένει τους επόμενους ο Άρης Θεσσαλονίκης

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Γκρέι στον Άρη.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ φορ έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Χερμάν Μπούργος να πετύχει τους στόχους της, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.

Όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της για την επόμενη σεζόν.

Στον Άρη δεν σταματούν εδώ και προχωρούν τις επόμενες μεταγραφές τους, καθώς αύριο θα υποδεχθούν στη Θεσσαλονίκη τον Μπράντλεϊ Μαζικού και τον Ράφαελ Καμάτσο.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψουν και εκείνοι τα συμβόλαιά τους.

Ο Μαζικού θα έρθει για τρία χρόνια, ενώ ο Καμάτσο έρχεται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα ταξιδέψουν την Τρίτη για την Αυστρία για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ