aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆλβαρο για την άμυνα του Ολυμπιακού, φουλ και για επιθετικό

Άλβαρο για την άμυνα του Ολυμπιακού, φουλ και για επιθετικό

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Τικίνιο Σοάρες αποτελεί παρελθόν έχοντας υπογράψει στην Μποταφόγκο και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Οι πρωταθλητές φαίνεται πως έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ αλλά και και ενός επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο, με τον Άλβαρο Γκονθάλεθ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για το κέντρο της άμυνας.

Ο έμπειρος Ισπανός έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και απασχόλησε και την ΑΕΚ νωρίτερα το καλοκαίρι, με το«Φως των Σπορ» να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές μαζί του. Βέβαια, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Σανταντέρ, της Σαραγόσα, της Εσπανιόλ και της Βιγιαρεάλ απασχολεί και άλλες ομάδες, όπως η Βαλένθια, η Μονπελιέ αλλά και συλλόγους από Τουρκία και Σαουδική Αραβία.

Όσον αφορά την απόκτηση φορ, χθες υπήρξε διάψευση από την ΠΑΕ αναφορικά με τη φημολογία για τον Χουάνγκ Ούι-Τζο, την ώρα που ο Κεϊτά Μπαλντέ αποτελεί μία καλή περίπτωση.

Ο 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι και έχει περάσει στο παρελθόν από τις Λάτσιο, Μονακό, Ίντερ και Σαμπντόρια, έχοντας να επιδείξει συνολικά 78 γκολ και 43 ασίστ σε 299 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, συν έξι και τρεις αντίστοιχα σε 39 αγώνες με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ