aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑλμέιδα: «Πιθανόν όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική, θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

Αλμέιδα: «Πιθανόν όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική, θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

Ο Ματίας Αλμέιδα σχολίασε πως το επερχόμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν θα… βγάλει τον πρωταθλητή της σεζόν.

Για το επερχόμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακο (12/3) αλλά και τη «μάχη» του τίτλου μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στην Cosmote TV. Οπου αρχικά ρωτήθηκε αν το επερχόμενο ματς σημαίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. «Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν από τα play offs. Τυχαίνει το τελευταίο παιχνίδι να είναι ένα ντέρμπι. Εμείς δίνουμε τη ”μάχη” μας μαζί με άλλες ομάδες για την κορυφή. Πάντα οι νίκες είναι σημαντικές. Αλλά δεν σημαίνει ότι ένα αποτέλεσμα θα αλλάξει κάτι για το μέλλον, είναι πιθανόν όλα να κριθούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν η Ενωση θα κάνει το παιχνίδι της ή θα προσαρμοστεί σε αυτό των «ερυθρολεύκων» σχολίασε πως «μπορούμε να πούμε ότι είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε, να κάνουμε προπονήσεις γιατί είχαμε το παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Και θα δούμε αύριο (σ.σ. Σάββατο) αν θα αλλάξει κάτι»

Για το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι» ανέφερε ότι «έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές σε κάποιες θέσεις. Εχουμε επαναφέρει κάποιους παίκτες που ήταν τραυματίες. Και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Για να επιχειρήσουμε να είμαστε έτοιμοι στα play offs. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας γνωρίζουν, έχουμε συζητήσει αρκετά. Υπάρχει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά υπάρχει και το πνευματικό».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τους Πειραιώτες. «Ο αντίπαλος είναι εδώ και καιρό καλά. Εχει αλλάξει το σύστημα του παιχνιδιού του. Οπως έχω πει ξανά, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Και είναι ένας από τους αντιπάλους μας που έχει ιστορία. Εμείς τον σεβόμαστε όπως όλους τους αντιπάλους, αλλά αυτό το γκρουπ εδώ θέλει να γράψει τη δική του ιστορία. Είμαστε πολύ πεπεισμένοι, ξέρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν ισχύει ότι ο αντίπαλος παίζει καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια, όπως λένε πολλοί. Εχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που παίζει καλά, τον αναλύω, τον μελετώ κι αν δεν κάνω λάθος, έχει πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ