aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑισιοδοξία για συμφωνία Ολυμπιακού με Ελ Αραμπί

Αισιοδοξία για συμφωνία Ολυμπιακού με Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός έχει άλλον έναν αγώνα μπροστά του, το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις μετά την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος που γιόρτασε με μοναδικό τρόπο χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες, από τη στιγμή που κατέκτησαν τον τίτλο στις 6 Μαΐου, φαίνεται πως έχουν αρχίσει τις προεργασίες για την επόμενη σεζόν, καθώς θα κληθούν να επιστρέψουν στα μέσα Ιουνίου στου Ρέντη για να ξεκινήσει η προετοιμασία.
Εκτός από τους υποψήφιους στόχους που σίγουρα τσεκάρονται από τους ιθύνοντες του συλλόγου, υπάρχουν και τα τρία συμβόλαια που λήγουν σε λίγες μέρες και δεν έχουν ανανεωθεί.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φιγουράρει το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος χθες έφτασε τις 100 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» στην Super League 1.
Ο Μαροκινός σέντερ φορ ρωτήθηκε από τη Nova αν θα ήθελε να συνεχίσει να πανηγυρίζει τίτλους με τον Ολυμπιακό, μία ερώτηση που αφορούσε ουσιαστικά για το μέλλον του στην ομάδα, και εκείνος απάντησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ, γιατί όχι; Πολύ ευχαρίστως».

Από χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος ενημέρωσε μέσω του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι επίκειται μία νέα κουβέντα μεταξύ της διοίκησης της πειραϊκής ΠΑΕ και του διεθνούς άσου, με την προοπτική να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα δύο ανοιχτά ζητήματα. Το μέλλον του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ομάδα, για τον οποίο έχει εκφραστεί με θετικά λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ διαδικαστικό έδειχνε το προηγούμενο διάστημα το θέμα του Ματιέ Βαλμπουενά.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Χτίζουμε για το μέλλον και θα προχωρήσουμε με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας στα επίπεδα που μπορούμε και θέλουμε. Σήμερα, αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που δεχτήκαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ