aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑγωνία για τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει Παναθηναϊκού

Αγωνία για τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει Παναθηναϊκού

Στον Λιβάι Γκαρσία θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον όλων στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Στις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν έχει γυμναστεί κανονικά με αποτέλεσμα η παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό να είναι αμφίβολη έως και αρκετά δύσκολη.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, ο Λιβάι Γκαρσία ουσιαστικά …τρέχει για να προλάβει να είναι στην αποστολή της Ένωσης καθώς πρέπει να θεωρείται απίθανό το ενδεχόμενο ο Ματίας Αλμέιδα να του εμπιστευθεί μια θέση στην 11άδα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην τον πιέσουν τον Λιβάι Γκαρσία, τρέμοντας το ενδεχόμενο να πάθει κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή και σε άλλα ματς στα πλέι-οφ. Έτσι και στις δύο επόμενες προπονήσεις, όπως ανέφερε και χθες στο ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης η επιστροφή του Λιβάι στην… κανονικότητα θα γίνει με πιο… safe τρόπο.

Εκτός του Λιβάι Γκαρσία πρόβλημα υπάρχει και με τον Μουκουντί ο οποίος όμως εκτιμάται ότι σήμερα θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμό και ενδεχομένως αύριο θα προπονηθεί κανονικά για να είναι την αποστολή για το ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ