aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑγιά Σοφιά: Τα πλάνα από ψηλά είναι… μαγεία (vids)

Αγιά Σοφιά: Τα πλάνα από ψηλά είναι… μαγεία (vids)

Η «Αγιά Σοφιά» ολοένα και… τελειοποιείται και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να μπει και το στέγαστρο της.

Στην ΑΕΚ αναμένουν μέχρι το τέλους της χρονιάς, όπως έχουμε τονίσει εκ νέου, να μπει ολοκληρωτικά το στέγαστρο στο νέο γήπεδο. Σύντομα, η ιταλική εταιρία Cimolai θα φέρει στην Αθήνα όλα τα στοιχεία του στεγάστρου. Βραχίονες, διάφορα κομμάτια και η ειδική μεμβράνη επικάλυψης. Και θα αρχίσει τις εργασίες τοποθέτησης του πάνω από την εγκατάσταση που έχει φτιάξει ήδη.

Πλέον θα απομένουν μόνο οι εργασίες στο εσωτερικό του γηπέδου. Δηλαδή, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθίσματα, διαμόρφωση χώρων κ.α.. Εργασίες που θα πραγματοποιούνται παράλληλα με την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργο που αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα από την εταιρία που όρισε η Περιφέρεια Αττικής. Κάπως έτσι, το σπουδαίο έργο της ΑΕΚ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο 65% – 75% μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων. Για να μπούμε εν συνεχεία στην τελική ευθεία…

Στόχος της Ενωσης επαναλαμβάνουμε ξανά και όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να μπει η ΑΕΚ στο νέο της σπίτι στα μέσα της σεζόν 2020/21. Δηλαδή, του χρόνου τέτοια εποχή να… ετοιμάζεται για να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε σημερινά πλάνα από την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και από το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του κλαμπ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ