aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑυτούς κρατάει ο Λουτσέσκου, για έξι παίκτες πάει ο ΠΑΟΚ

Αυτούς κρατάει ο Λουτσέσκου, για έξι παίκτες πάει ο ΠΑΟΚ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με τον τελικό του Κυπέλλου, με την ομάδα να τερματίζει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να κάνει μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά.

Από σήμερα οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνεννόηση με τον Γιώργο Σαββίδη, θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τον μετεγγραφικό – και όχι μόνο – σχεδιασμό για την ενίσχυση της επόμενης χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή μένουν ελεύθεροι οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σβάμπ και Πασχαλάκης, ο οποίος ήδη αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας και τόνισε πως θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από τους υπόλοιπους, ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε να κρατήσει τους Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια, ενώ θα ήθελε να παραμείνει και ο Άκπομ για τον οποίο απαιτείται να δαπανηθεί ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, έχουν αναπτυχθεί έντονες φήμες για πιθανή επιστροφή του Λημνιού που βρίσκεται στην Ολλανδία και παίζει με την Τβέντε.

Το πρώτο ραντεβού της σεζόν δόθηκε στις 21 Ιουνίου στην Τούμπα και έξι μέρες αργότερα θα αναχωρήσει η αποστολή για να ξεκινήσει την προετοιμασία από πολύ νωρίς, με στόχο να είναι έτοιμη στα πρώτα παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ