aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑυταπάρνηση Πινέδα: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του εμπύρετου Μεξικανού στο ματς με ΟΦΗ

Αυταπάρνηση Πινέδα: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του εμπύρετου Μεξικανού στο ματς με ΟΦΗ

Έναν ακόμη λόγο για να αγαπηθεί από τους φίλους της ΑΕΚ πρόσφερε ο Ορμπελίν Πινέδα με τη συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Ματίας Αλμέιδα αποκάλυψε μετά το ματς πως ο Μεξικανός μέσος έπαιξε με πυρετό την Κυριακή και η αλήθεια είναι πως έδειξε μεγάλη αυταπάρνηση για να είναι διαθέσιμος σε ένα ματς που η ομάδα του είχε πολλές απουσίες, δύο εξ αυτών σε θέση που αγωνίζεται κι ο ίδιος (Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος).

Ο Πινέδα παρουσίασε πυρετό την Παρασκευή κι αφού διασφαλίστηκε πως δεν έχει COVID, ακόμη κι όταν ανέβασε ακόμη περισσότερο… θερμοκρασία το Σάββατο, ο ίδιος δεν συζητούσε καν να λείψει από το ματς του Ηρακλείου. Μπήκε στην αποστολή, ταξίδεψε στην Κρήτη με την υπόλοιπη ομάδα και διανυκτέρευσε σε… μονόκλινο, προκειμένου να μην κολλήσει κανέναν συμπαίκτη του. Τη μέρα του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα ρώτησε τον παίκτη του σε τι κατάσταση είναι, εκείνος αν και ταλαιπωρημένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να χάσει το ματς με τον ΟΦΗ και νιώθοντας λίγο καλύτερα σε σχέση με το Σάββατο, μπήκε στην ενδεκάδα.

Ο 27χρονος άσος βοήθησε σημαντικά την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη και με το 0-3 να διαμορφώνεται στο 62’, ο προπονητής της «Ένωσης» τον απέσυρε για να τον ξεκουράσει στο 76′, αφού η δουλειά είχε ήδη γίνει για την ομάδα του. Αξιέπαινη στάση από έναν ποδοσφαιριστή, που είναι δανεικός αλλά μόνος ως… περαστικός από την ομάδα δεν συμπεριφέρεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πινέδα είναι μαζί με τον Αραούχο οι πρώτοι σε συμμετοχές παίκτες της ομάδας τη φετινή περίοδο μετρώντας από 29 εμφανίσεις. Έχει παίξει ΚΑΙ στα 25 ματς της Stoiximan Super League, ενώ στο Κύπελλο δεν έχει παίξει μόνο στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ