aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ – Βόλος 4-0: Η Φιλαδέλφεια φλέγεται, η Ένωση πανηγυρίζει το 13ο πρωτάθλημα!

ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Η Φιλαδέλφεια φλέγεται, η Ένωση πανηγυρίζει το 13ο πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια για 13η φορά στην Ιστορία της! Σε μια κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, τόσο έξω στους δρόμους, όσο και στις εξέδρες της OPAP Arena όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα, η Ένωση κάνοντας το καθήκον της επικράτησε με 4-0 του Βόλου και κατέκτησε τον τίτλο!

Τα γκολ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς από το πρώτο μέρος είχαν ουσιαστικά τελειώσει την υπόθεση καθώς οι κιτρινόμαυροι χρειάζονταν απλά ένα βαθμό και το πάρτι είχε ήδη ανάψει! Στο δεύτερο μέρος οι Πινέδα και Σιμάνσκι χρίστηκαν επίσης σκόρερ για να ακολουθήσουν οι πανηγυρισμοί και η στέψη της ΑΕΚ μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού στην OPAP Arena!

Πάρτι στις εξέδρες και 2-0 με Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ
Το πάρτι είχε ξεκινήσει για τους οπαδούς της ΑΕΚ ώρες πριν το ματς έξω από την OPAP Arena στους γεμάτους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και συνεχίστηκε στις εξέδρες πριν τη σέντρα και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου περιμένοντας τη στέψη με λαχτάρα! Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Αλμέιδα έκαναν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί στο 14′ το γκολ του Γκατσίνοβιτς να μην μέτρησε καθώς ο Τσούμπερ στην αρχή της φάσης ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα στο 16′ η ΑΕΚ έκανε το 1-0. Ο Αυγερινός απέκρουσε σουτ του Γιόνσον, ο οποίος είχε απειλήσει και στη φάση του τέρματος που ακυρώθηκε, και στη συνέχεια ο Χατζισαφί έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για να έρθει ο Τσούμπερ στο πίσω δοκάρι με πλασέ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς κυκλοφορώντας με υπομονή την μπάλα και στοχεύοντας σε όμορφες συνεργασίες. Άλλες έβγαιναν, άλλες όχι. Μία από αυτές στο 33′ έφερε το 2-0 για να βάλει ξανά φωτιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση έκρυψε την μπάλα, με τον Άμραμπατ να πασάρει στον Ρότα, αυτός στον Τσούμπερ και ο Ελβετός γύρισε για να έρθει ο Γκατσίνοβιτς με πλασέ στην κίνηση μέσα στην περιοχή και να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν σκοράρει και τρίτο τέρμα πριν το ημίχρονο αν το κοντινό σουτ του Λιβάι στο 45′ δεν πέρναγε πάνω από το οριζόντιο.

Ντελίριο στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τίτλο, με Πινέδα και Σιμάνσκι να υπογράφουν το 4-0
Ο Αλμέιδα ήθελε να τους βάλει όλους στη γιορτή και γι’ αυτό λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έριξε τους Πινέδα, Ελίασον και Φερνάντες στο ματς στις θέσεις των Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Τσούμπερ που αποθεώθηκαν με standing ovation! Και λίγα λεπτά αργότερα μία από τις αλλαγές έκανε το 3-0. Λιβάι και Πινέδα άλλαξαν πάσες έξω από την περιοχή κόβοντας στα δύο την άμυνα του Βόλου, και ο Μεξικανός τσίμπησε την μπάλα πλασάροντας τον Αυγερινό και προκαλώντας νέο ντελίριο στις εξέδρες!

Στο 66′ το τρομερό αριστερό σουτ του Ελίασον σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι με την ΑΕΚ να αγγίζει και ένα τέταρτο τέρμα και τον Αλμέιδα να δίνει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Τζαβέλλα, όσο και στον Σιντιμπέ. Η έκρηξη χαράς στις εξέδρες συνεχιζόταν με το πάρτι να φουντώνει ακόμα περισσότερο. Η βραδιά έκλεισε και με ένα τέταρτο γκολ, καθώς στο 85′ η εκτέλεση φάουλ του Ελίασον πέρασε από όλη την άμυνα του Βόλου για να έρθει ο Σιμάνσκι στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά να γράψει το τελικό 4-0 μέσα σε πανδαιμόνιο για τον τίτλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ