aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Προβάδισμα Λιβάι αντί Τσούμπερ, πάει για ΠΑΟΚ ο Αραούχο

ΑΕΚ: Προβάδισμα Λιβάι αντί Τσούμπερ, πάει για ΠΑΟΚ ο Αραούχο

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (17:15) κορυφώνεται σήμερα. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νταμιάν Σιμάνσκι, αλλά και τον Σέρχιο Αραούχο, που ένιωσε νέες ενοχλήσεις στη μέση. Για τον Αργεντινό φορ στόχος πλέον είναι να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, παρότι ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα δείχνοντας σε καλή κατάσταση, ο Λιβάι Γκαρσία έχει προβάδισμα για να παραμείνει στο βασικό σχήμα μαζί με τον Νόρντιν Άμραμπατ. Στην εστία θα επανέλθει και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος σύντομα συμπληρώνει δύο εβδομάδες από τη μέρα που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον καθαρισμό στο γόνατό του.

Εξάλλου, σήμερα θα γίνουν στα Σπάτα τα κρίσιμα μοριακά τεστ για τον αγώνα της Κυριακής. Στα rapid test που έγιναν τις προηγούμενες μέρες δεν είχαν προκύψει νέα κρούσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ