aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Οι σκέψεις του Γιαννίκη για το ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Γιαννίκη για το ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο

Ο Αργύρης Γιαννίκης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (17/10 – 20:30) με τον 41χρονο Έλληνα κόουτς να μην ανακοινώνει αποστολή μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα.

Όπως αναμενόταν, οι κιτρινόμαυροι δεν αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, και το πρωί της Κυριακής στις 11:00 θα συγκεντρωθούν στο προπονητικό κέντρο για μια «ενεργοποίηση». Από όσα έχει δοκιμάσει ο Γιαννίκης τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα δεν έχει φανεί μια ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Ένωσης. Πιθανότατα σε άμυνα και επίθεση θα επιλέξει τα αναμενόμενα πρόσωπα, ενώ στη μεσαία γραμμή υπάρχουν διάφοροι που διεκδικούν δύο θέσεις.

Ο Άμραμπατ που προπονείται κανονικά από τις αρχές της εβδομάδας θα επιστρέψει λογικά στο αρχικό σχήμα και με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία είναι τα φαβορί για την τριάδα πίσω από τον Αραούχο. Στάνκοβιτς στο τέρμα και Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες και Μισελέν είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα στα μετόπισθεν. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή όλοι πλην Γαλανόπουλου είναι διαθέσιμοι για δύο θέσεις.

Ο Σιμόες μάλλον θα πάρει τη μία και η άλλη θα «παιχτεί» μεταξύ Λε Ταλέκ, Σάκχοφ και Σιμάνσκι, ενώ βέβαια υπάρχει και ο Μάνταλος σε περίπτωση που ο Γιαννίκης αποφάσιζε ένα πιο επιθετικό σχήμα. Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και η «ενεργοποίηση» το πρωί στο προπονητικό κέντρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ