aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Κούτσαινε μετά το ντέρμπι ο Αραούχο

ΑΕΚ: Κούτσαινε μετά το ντέρμπι ο Αραούχο

Λαβωμένη, όχι μόνο βαθμολογικά, βγήκε η ΑΕΚ από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (0-0).
Πέρα από τον Αρόλντ Μουκουντί, που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων, από την Opap Arena έφυγε κουτσαίνοντας ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ δέχτηκε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, με κυριότερο αυτό από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με αποτέλεσμα να πονά αρκετά.

Πάντως δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι περισσότερο από ελαφρές κακώσεις, με την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων να προσφέρει στον αρχηγό της ομάδας, αλλά και στον Καμερουνέζο συμπαίκτη του, τον χρόνο για να αποθεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψουν αμφότεροι στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30).

Εξάλλου, στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να επανεμφανιστεί και ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος φορ εξαιρέθηκε από την εθνική ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο και δεν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για τα δύο ματς με Μπαχάμες και Νικαράγουα στις 24 και 27 Μαρτίου. Θα μείνει στην Αθήνα συνεχίζοντας την αποθεραπεία του και εκτιμάται πως θα είναι 100% έτοιμος για το κρίσιμο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs.

Σε αυτό διαθέσιμος θα είναι και ο Ντομαγκόι Βίντα, που εξέτισε την τιμωρία από τις κάρτες που «κουβαλούσε» από την κανονική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ