aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ - Ιωνικός: Ψάχνει πρεμιέρα με το δεξί κόντρα στους νεοφώτιστους

ΑΕΚ – Ιωνικός: Ψάχνει πρεμιέρα με το δεξί κόντρα στους νεοφώτιστους

Ξεκίνημα με το δεξί σε μια νέα… χρονιά θέλει να κάνει η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν τον νεοφώτιστο Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τη σεζόν αφήνοντας πίσω τους τον αποκλεισμό από την Βελέζ Μόσταρ και να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στα… δύσκολα από το ξεκίνημα οι Νικαιώτες, που έχουν ως στόχο την σωτηρία.

Αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από την Βελέζ και πλέον στοχεύει στη διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων η ΑΕΚ. Πολλές μεταγραφές, νέα νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει ο Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του, με την Ένωση να είναι μια νέα ομάδα. Ο τεχνικός της Ένωσης δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός Σιμόες, Λάτσι), με τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει στην αποστολή ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στο γόνατο.

O Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, με τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί (ή Μιτάι) στην άμυνα. Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι στον άξονα, με τους Άμπραμπατ, Μάνταλο, Τάνκοβιτς πιθανότατα στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από Αραούχο (ή Ανσαριφάρντ). Όλα αυτά σε διάταξη 4-2-3-1.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Μάνταλος, Τάνκοβιτς – Αραούχο.

Με 4-2-3-1 αναμένεται να κατεβάσει και τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μοιάζει πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Τσιγκρίνσκι στο βασικό σχήμα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ντάλσιο, Μπουένο (αντί των Γκοτσούλια και Άοσμαν, αντίστοιχα).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος – Ρομαό, Γκοτσούλιας (Ντάλσιο) – Λένις, Άοσμαν (Μπουένο), Καμπράλ – Τουράμ.

Διαιτητής ο Γεώργιος Τζοβάρας, βοηθοί του οι Βασίλειος Νικολακάκης, Αντώνιος Σινιοράκης και τέταρτος ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς. Στο VAR οι Ευάγγελος Μανούχος, Χρήστος Μπάλτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ