aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ για καταγγελία Άρη: «Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα...

ΑΕΚ για καταγγελία Άρη: «Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα δικαστήρια»!

Μία λιτή απάντηση έδωσε η ΑΕΚ στην επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Άρης για εξύβριση και απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Θόδωρο Καρυπίδη σε τηλεφωνική τους επικοινωνία μετά τη λήξης του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Στην «Ένωση» απαντήσαν χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Από την ΑΕΚ σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, «έκαναν μπάχαλο το ματς και μιλάνε κιόλας», τονίζοντας πως όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο από τον Δημήτρη Νιαρχάκο, γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος -σύμφωνα με την Ένωση- έβρισε τους «κιτρινόμαυρους». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν λόγο, μάλιστα, για υβριστική επίθεση από τον Νιαρχάκο και τον βοηθό του Μάντζιου, ενώ αναφέρουν, επίσης, πως και ο Άκης Μάντζιος έκανε φραστική επίθεση στον τέταρτο διαιτητή, Καραντώνη, μετά το τέλος του αγώνα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης λίγο νωρίτερα, θυμίζουμε, αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντάς του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!

Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου. Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ