aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο Γιαννίκη με απόφαση Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο Γιαννίκη με απόφαση Μελισσανίδη!

Τη στήριξή της στον Αργύρη Γιαννίκη και την πρόθεσή της να μην τον αντιμετωπίσει ως προσωρινό έδειξε με τον πιο σαφή τρόπο η ΑΕΚ. Την επόμενη μέρα της οδυνηρής ήττας από τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό, αποφασίζοντας από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συνεργασία των δυο πλευρών προέβλεπε δικαίωμα της «Ένωσης» να την επεκτείνει το προσεχές καλοκαίρι για 2,5 ακόμα χρόνια (ή να τη λύσει χωρίς αποζημίωση).

Θέλοντας να δείξουν ωστόσο την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα τεχνικό και την ικανοποίηση από τη δουλειά του μέχρι τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την πρόωρη ενεργοποίηση της συγκεκριμένης οψιόν, που τον χρίζει ταυτόχρονα εκείνο που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην εποχή της «Αγια-Σοφιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ