aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Χωρίς βάση τα δημοσιεύματα από Τουρκία περί πρότασης της Μπεσίκτας για Λιβάι

ΑΕΚ: Χωρίς βάση τα δημοσιεύματα από Τουρκία περί πρότασης της Μπεσίκτας για Λιβάι

Ενδιαφέρον -εκφρασμένο μάλιστα σε μορφή πρότασης- από την Μπεσίκτας για τον Λιβάι Γκαρσία φέρνουν στο προσκήνιο τουρκικά δημοσιεύματα.

Κάτι που βέβαια αφενός δεν επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ, αφετέρου θα μπορούσε να εκληφθεί και ως… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, λόγω των ποσών που γράφονται.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας προσφέρει για τον 24χρονο άσο 2,5 εκατ. ευρώ συν άλλο 1,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους. Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» είχε αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του Λιβάι από την Μπεϊτάρ έναντι 2,2 εκατ. ευρώ. Γεγονός που μαρτυρά ότι οι «κιτρινόμαυροι» ακόμα και εάν έμπαιναν σε συζήτηση με κάποια ομάδα που θα εξέφραζε το ενδιαφέρον της -κάτι που δεν έπραξε το τούρκικο κλαμπ- δεν θα συμφωνούσε στα ποσά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Εξάλλου, το περυσινό καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε αρνηθεί πρόταση της Βόλφσμπουργκ κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ