aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Τα διλήμματα του Αλμέιδα για Τούμπα

ΑΕΚ Αθηνών: Τα διλήμματα του Αλμέιδα για Τούμπα

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, στρέφουν ουσιαστικά από σήμερα άπαντες στην ΑΕΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα παραμένει η θέση του σέντερ φορ, με τον Λιβάι Γκαρσία και τον Τόμας Φαν Βέερτ να παραμένουν στη λίστα με τους τραυματίες.

Οι δύο παίκτες εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά και παραμένει αβέβαιο το αν θα προλάβουν την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Αν κανένας από τους δύο δεν είναι έτοιμος, τότε το πιθανότερο είναι πως θα παίξει ο Αραούχο ή ο Τσούμπερ στην κορυφή, κάτι που θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες θέσεις στην «κίτρινη» επίθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ με τον Σιντιμπέ να παίρνει τη θέση του Ρότα, του κεντρικού αμυντικού (ο Μήτογλου να παίζει αντί του Βίντα) αλλά και του δεξιού εξτρέμ (τον Ελίασον να ξεκινάει αντί του Άμραμπατ).

Τη δική του ευκαιρία να ξεκινήσει περιμένει ο Στάνκοβιτς, για να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Αθανασιάδη που προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ