aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Στην Ελλάδα απόψε ο Αλμέιδα, επαφές και με αθλητικό διευθυντή

ΑΕΚ Αθηνών: Στην Ελλάδα απόψε ο Αλμέιδα, επαφές και με αθλητικό διευθυντή

Στην Αθήνα αναμένεται απόψε ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός, που θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένειά του, δεν θέλει να χαθεί ούτε μέρα γι’ αυτό και επέλεξε να έρθει αρκετό καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να συνεργαστεί δια ζώσης με την διοίκηση για όλα τα θέματα σχεδιασμού της ομάδας.

Από χθες έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τα χέρια με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και ο Πολωνός θα είναι αυτός που μαζί με τον Αλμέιδα θα «τρέξουν» τα μεταγραφικά. Πάντως η σημαντική αυτή προσθήκη δεν ολοκληρώνει το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, καθώς υπάρχει πρόθεση να προσληφθεί ΚΑΙ αθλητικός διευθυντής. Υπάρχουν επαφές για το συγκεκριμένο πόστο και εκτός απροόπτου θα έρθει ένα ακόμη στέλεχος. Όσον αφορά στον Παναγιώτη Κονέ, παραμένει στην ομάδα αλλά έχοντας έναν πιο διευρυμένο ρόλο.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και στα μεταγραφικά. Στο προσκήνιο είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο θα υπάρξουν (αν δεν έχουν ήδη γίνει) επαφές με τη Θέλτα, αλλά επίκεινται αρκετές ακόμη κινήσεις, όπως και αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ. Όλα αυτά θα δρομολογηθούν με την παρουσία του Ματίας Αλμέιδα και του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ