aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Πλέον φαβορί ο Αλμέιδα, όλα τα δεδομένα για προπονητή

ΑΕΚ Αθηνών: Πλέον φαβορί ο Αλμέιδα, όλα τα δεδομένα για προπονητή

Το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ τρέχει με πατημένο γκάζι κι αυτό διότι οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία αναζήτησης κι απόκτησης τεχνικού, προτού η ομάδα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τούτη τη στιγμή, πρώτο φαβορί είναι ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (18/04) ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Σαν Χοσέ όπου και βρίσκονταν από το 2018. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος των επαφών με την ΑΕΚ σε απόλυτο θετικό κλίμα, με αποτέλεσμα να μένουν οι τελικές συζητήσεις για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Προφανέστατα και οι απόψεις που συγκέντρωσαν από περιπτώσεις ανθρώπων που είναι γνωστές στην ΑΕΚ και οι γνώστες παράλληλα του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική, ήταν ένας από τους λόγους που μετρίασαν τις όποιες αμφιβολίες είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την περίπτωση του Αλμέιδα.

Μάλιστα, έπαιξε ρόλο το γεγονός και της αδυναμίας να έχουν άμεση απάντηση από άλλες περιπτώσεις που ήταν πιο μπροστά από τον Αργεντινό τεχνικό, για τον οποίο το μεγάλο ερωτηματικό είναι ότι δεν έχει αντίστοιχο βιογραφικό όπως αυτό του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, του Ντι Φραντσέσκο, του Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος ωστόσο ήταν όπως σας είχαμε εξηγήσει μια ανέφικτη περίπτωση για την ΑΕΚ που απλά ρώτησε, ή ακόμα και του Φερνάντο Σάντος που συνεχίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Πορτογαλίας.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν καλή άποψη για τον Ματίας Αλμέιδα και μάλλον έπαιξε ρόλο για την απόφαση της ΑΕΚ να τον προκρίνουν για τον πάγκο τους, ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά και όχι μόνο. Επαναλαμβάνουμε ότι και οι επαφές που υπήρξαν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προοπτική συνεργασίας με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θέλει να πάρει το ρίσκο της επιλογής να δουλέψει στην Ευρώπη, προκάλεσε αντιδράσεις στον κόσμο της ΑΕΚ που περίμενε κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό και υπάρχει έντονος προβληματισμός και σχετική γκρίνια. Ωστόσο, η ΑΕΚ εκτός από τη δυσκολία στο να λάβει άμεσα απαντήσεις από στόχους που προαναφέραμε έλαβε κι αρκετές αρνητικές απαντήσεις με αποτέλεσμα να μη δύναται εφικτή η συνεργασία με άλλους προπονητές κι άλλων των οποίων τα ονόματα δεν είδαν το φως τη δημοσιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ