aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Πάει για το «μπαμ» με Κριχόβιακ!

ΑΕΚ Αθηνών: Πάει για το «μπαμ» με Κριχόβιακ!

Μια τεράστια κίνηση πηγαίνει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ για τον άξονα της μεσαίας της γραμμής εκμεταλλευόμενη και τη δυνατότητα που έχουν οι ξένοι παίκτες από τη Ρωσία να υπογράψουν σε άλλον σύλλογο ως το καλοκαίρι εξ αιτίας του πολέμου.

Όπως αποκάλυψαν οι Πολωνοί, και επιβεβαιώνει και η ΑΕΚ, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 32χρονου διεθνή Πολωνού μέσου της Κράσνονταρ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν!

Προφανώς πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσει η υπόθεση και να έρθει άμεσα ο Πολωνός μέσος για τα play offs και στη συνέχεια να συζητηθεί το έδαφος για μια πιθανή συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ να επιτευχθεί συμφωνία με τον Μελισσανίδη να ανάβει το πράσινο φως παρά το μεγάλο κόστος του συμβολαίου για εννιά επί της ουσίας παιχνίδια των play offs.

Ο ίδιος ο Κριχόβιακ επίσης ήταν θετικός όταν έμαθε για την κρούση της ΑΕΚ και στις χθεσινές συζητήσεις με τους Κονέ και Παπαδημητρίου τόνισε στους ανθρώπους της Ένωσης: «Φέρτε με και παίζω και αύριο».

Ο Κριχόβιακ μετράει 86 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και του εσωτερικού μέσου. Ανήκει στην Κράσνονταρ από το περσινό καλοκαίρι, όταν και μεταγράφηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και τη φετινή σεζόν στη Ρωσία μετράει 17 συμμετοχές, με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Ο Κριχόβιακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπορντό, το 2012 πήγε στη Ρεμς, αλλά την εκτόξευση στην καριέρα του την έκανε από το 2014 και έπειτα. Αρχικά στη Σεβίλλη και δύο χρόνια αργότερα με τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δαπάνησε 27,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ