aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθηνών: Μπαράζ επαφών με προπονητές - Ο Ρούντι Γκαρσία και οι άλλοι

ΑΕΚ Αθηνών: Μπαράζ επαφών με προπονητές – Ο Ρούντι Γκαρσία και οι άλλοι

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή: Υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που μπορεί να κάνει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή τελική θέση. Παράλληλα, όμως, με τα αγωνιστικά, εδώ και εβδομάδες προσπαθεί και δουλεύει και την επόμενή της μέρα. Προτεραιότητα σαφώς και αποτελεί ο νέος τεχνικός. Όπως φαίνεται από τις έως τώρα κινήσεις που γίνονται η διοίκηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Εχει σκοπό και στόχο να φέρει στην… OPAPArenaέναν προπονητή με «βαρύ» βιογραφικό που θα αποτελεί σημείο αναφορά στην ομάδα.

Η περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία είναι στην πρώτη γραμμή. Δεδομένα όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες, καθώς ο Γάλλος τεχνικός ναι μεν έχει ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ, ναι μεν δεν την έχει απορρίψει, ωστόσο θέλει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να βρει ομάδα που παίζουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Ο μάνατζερ του Ρούντι Γκαρσία, Πασκάλ Μπουασό και συνεργάτες του είχαν έρθει στην Αθήνα. Μίλησαν με την ΑΕΚ, ξεναγήθηκαν στο νέο γήπεδο και όχι μόνο και μίλησαν για την προοπτική ο Γκαρσία να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει «καεί». Όμως όπως σας είπαμε και ο Γκαρσία θέλει το χρόνο του. Η ΑΕΚ σωστά μιλάει και με άλλους υποψήφιους τεχνικούς, μη θέλοντας να χάσει πολύ χρόνια. Ο ιδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει τηλεδιασκέψεις με προπονητές, έχουν γίνει ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλα.

Γενικά έχουμε ένα μπαράζ επαφών της ΑΕΚ με υποψήφιους τεχνικούς εδώ και ημέρες. Υπάρχει ο Ρούντι Γκαρσία, αλλά δεν είναι ο μόνος… Στόχος παραμένει να κλείσει η ομάδα νέο προπονητή όσο γίνεται πιο σύντομα, αν είναι δυνατόν ακόμα και μέσα στον Απρίλιο. Το παν βέβαια είναι να βρεθεί ο προπονητής που θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και θα την ξανακάνει ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ