aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ Αθ.: Το τιμ του Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Μάλιστα η προπόνηση μεταφέρθηκε από τις 11:00 το πρωί στις 17:00 το απόγευμα προκειμένου να έχει τον χρόνο για να οργανώσει τα πάντα με το τεχνικό του τιμ.

Σε αυτό, πρώτος βοηθός του και δεξί του χέρι θα είναι ο 54χρονος Ιταλογερμανός, γεννημένος στην Ελβετία, Τζίνο Λετιέρι, ο οποίος μάλιστα έχει θητεύσει ως πρώτος προπονητής σε γερμανικές ομάδες, με τελευταία την Ντούισμπουργκ, ενώ έχει καθίσει για δύο χρόνια και στον πάγκο της πολωνικής Κορόνα Κίελτσε.

Στο τιμ παραμένουν ο Νίκος Παναγιωτάρας και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ επιστρέφει στην Ένωση ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης με τον Κώστα Παρούση να παραμένει.

Στη θέση του αναλυτή θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε περάσει και στο παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ ο Γιαννίκης θα διαθέτει και έναν ακόμα δικό του αναλυτή για το scouting του αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ