aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ Αθ.: Τέλος ο Παπαδημητρίου!

Από το πρωί βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις αλλαγές στο κλαμπ και η πρώτη εξέλιξη αφορά το τέλος της συνεργασίας με τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης.

Οι επαφές και οι συζητήσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ συνεχίζονται. Πέρα από αυτή την εξέλιξη για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο αναφορικά με τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της Ένωσης.

Νωρίτερα από το Βέλγιο σενάρια έκαναν λόγο για τον Μίλος Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ δυνατά παίζει το όνομα του Μπρούνο Άλβες για κάποιο πόστο, όπως είχαμε αποκαλύψει στο Gazzetta.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη Δομή των Ακαδημιών όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπέυθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης. Κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα με τη νέα διάρθρωση και τις όποιες αλλαγές προκύψουν.

Οι εξελίξεις λοιπόν στην ΑΕΚ «τρέχουν» ενόψει και της επικείμενης έλευσης του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος φτάνει την Κυριακή για να πιάσει και επίσημα δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ