aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Στη λίστα της και ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο...

ΑΕΚ Αθ.: Στη λίστα της και ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο…

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να παίζει δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ δίχως να έχει αποφασιστεί ακόμη κάτι δεδομένα.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Βαλένθια και της Λίβερπουλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και στην Ίντερ, είχε καθίσει στους πάγκους των Βαλένθια, Εστουντιάντες, Ιντεπεντιέντε, Αλαβές, Σαουθάμπτον και από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 προπονούσε την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Επειτα επέστρεψε στους πάγκους τον Απρίλιου του 2020 για λογαριασμό της Βέλες Σάρσφιλντ στην Αργεντινή, όπου και παρέμεινε στο τιμόνι της μέχρι πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου. Η Βέλες ήταν και ο τελευταίος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της κι εξετάζει τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, όπως και τον άλλοτε Ιταλό προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη κάτι δεδομένα και να θεωρείται πως ο 50χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της Ένωσης. Παρά το γεγονός ότι λέγεται πως μπαίνουμε στη τελική ευθεία για το θέμα του προπονητή…

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι της Ένωσης φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν «έχουν εξετάσει και εξετάζουν όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ