aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ Αθ.: Πάντα δυνατά για Τσούμπερ

Το Gazzetta αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) το ταξίδι των Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου στη Φρανκφούρτη προκειμένου να διευθετήσουν τα ζητήματα που προέκυψαν στις επαφές με την Αϊντραχτ για τη μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Η υπόθεση του Τσούμπερ παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ με την Ένωση να βρίσκεται πάντα δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 30χρονου Ελβετού χαφ-εξτρέμ. Άλλωστε από χθες στο ρεπορτάζ είχαμε επισημάνει ότι η περίπτωση του Τσούμπερ δεν είναι εύκολη και ότι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η υπέρβαση μπορεί να ολοκληρωθεί.

Εκεί λοιπόν εστιάζει η ΑΕΚ, με τους Κονέ και Παπαδημητρίου να επιδιώκουν να τελειώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή με το ταξίδι τους στη Γερμανία. Την ίδια στιγμή το απόγευμα της Παρασκευής έγινε επίσης γνωστό ότι το αστέρι της Αϊντραχτ, ο Φίλιπ Κόστιτς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση προσπαθώντας να πιέσει τη γερμανική ομάδα να τον παραχωρήσει στη Λάτσιο.

Αρχικά επικράτησε η αίσθηση ότι η υπόθεση του Κόστιτς επηρεάζει εκείνη του Τσούμπερ καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση, ωστόσο σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Γερμανία, οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν συνδέονται. Δηλαδή ότι στην Αϊντραχτ δεν βάζουν εμπόδια στη μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ λόγω των εξελίξεων με τον Κόστιτς. Πλέον αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Τσούμπερ μέσα στις επόμενες ώρες με την ΑΕΚ να εντείνει τις προσπάθειές της για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ