aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Οριστική συμφωνία με Γιόνσον!

ΑΕΚ Αθ.: Οριστική συμφωνία με Γιόνσον!

Η ΑΕΚ μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ολοκλήρωσε ουσιαστικά και τη δεύτερη μετραγραφική της προσθήκη για την εποχή της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Γενς Γιόνσον!

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κοπεγχάγη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι έπεσαν οι υπογραφές στο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 29χρονος Δανός μέσος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ο Γιόνσον έχει ήδη μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και θα ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινώντας και αυτός προετοιμασία. Ο Κουχάρσκι πέταξε το πρωί της Παρασκευής για τη Δανία προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Γιόνσον, όπως και έγινε, με τον 29χρονο Δανό διεθνή να αποτελεί πλέον παίκτης της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2026.

Η περίπτωση του Γιόνσον υπήρχε εξ αρχής σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ, μαζί με εκείνη του Βιτάο, ο οποίος ήταν επίσης ψηλά για το κέντρο της άμυνας.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει το ταξίδι του Δανού μέσου μαζί με τη σύντροφό του στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να δουν την πόλη και να γνωρίσουν το νέο τους περιβάλλον και αυτό που απέμενε ήταν η τελική απάντηση του παίκτη.

Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν συγκεκριμένη προς τον Γιόνσον με τετραετές συμβόλαιο και αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο όπως ανέφεραν και στη Δανία κάλυπτε απόλυτα τον Γιόνσον.

Η τελική απόφασή του αναμενόταν προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας, με την ΑΕΚ να «εισπράττει» το οριστικό «ναι» του Δανού χαφ, ο οποίος θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ