aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Ο Μάνταλος θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για ΟΦΗ

ΑΕΚ Αθ.: Ο Μάνταλος θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για ΟΦΗ

Πρόβλημα με τον Πέτρο Μάνταλο προέκυψε στην ΑΕΚ δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αποκόμισε ένα διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στην προπόνηση της Παρασκευής (17/9) και θα υποβληθεί στις εξετάσεις.

Αρχικά η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι δεδομένα θα απουσίαζε από το ματς στην Κρήτη, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ το αφήνει ανοικτό τη δεδομένη στιγμή.

Ο Μάνταλος θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπει στην αποστολή και τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (18/9) στα Σπάτα.

Εκεί θα δοκιμάσει το πόδι του και θα φανεί αν καταφέρει να ταξιδέψει με την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας για το Ηράκλειο.

Σίγουρα η παρουσία του Μάνταλου είναι σημαντική, ωστόσο ακόμα και αν δεν τα καταφέρει τελικά να δώσει το «παρών», ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αρκετές επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή με την παρουσία των Τσούμπερ, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία και Γέβτιτς που διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ