aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ Αθ.: Εβδομάδα… Λιβάι Γκαρσία

Τις τελευταίες ανάσες πριν από έναν αγωνιστικό Γολγοθά παίρνουν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενοι το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις…

Από Δευτέρα επιστρέφουν στα Σπάτα και αρχίζει, όχι σε πλήρη σύνθεση αφού όλοι οι διεθνείς θα είναι παρόντες από Τετάρτη-Πέμπτη, η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Όλο το ενδιαφέρον πέφτει πάνω στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά τις επόμενες μέρες, που θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές, θα διαπιστωθεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τη Θεσσαλονίκη. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι υπέρ του, όπως και για τον Τομ Φαν Βέερτ, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν θα ρισκάρει αν ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι στο 100%, καθώς ακολουθεί ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με αγώνες κάθε 3-4 μέρες μέχρι μια μικρή διακοπή το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» μετά τον ΠΑΟΚ (2/4) παίζει με Βόλο εκτός (5/4), Άρη εντός (9/4) και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ