aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Χωρίς Ρότα συνεχίζεται η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

ΑΕΚ Αθ.: Χωρίς Ρότα συνεχίζεται η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα, αλλά και πάλι με την απουσία του Ρότα, έλαβε χώρα η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή στα Σπάτα με τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν στην τελική ευθεία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και πλέον απομένει άλλη μια προπόνηση, αυτή του Σαββάτου το απόγευμα, για να φανεί αν θα προλάβει να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε κάποιο άλλο ζήτημα εκτός από τους γνωστούς απόντες (Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι), με τον Αργεντινό τεχνικό να βγάζει την αποστολή για το ντέρμπι μετά την σαββατιάτικη τελευταία προπόνηση. Θυμίζουμε ότι για το ντέρμπι επιστρέφει ο Σιμάνσκι που εξέτισε και ο Μάνταλος που ξεπέρασε τη θλάση που αντιμετώπιζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ