aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας

ΑΕΚ Αθ.: Από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας

Η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της φιλικό ματς, το οποίο ήταν προπονητικού χαρακτήρα, επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής το απόγευμα του Σαββάτου στο «Σεραφείδειο».

Οι κιτρινόμαυροι την Κυριακή απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της επιστροφής τους από την αρχή της εβδομάδας για να μπουν σε ρυθμούς έναρξης πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) και θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά – σιγά σε ρυθμούς πρεμιέρας που θα τους βρει αντιμέτωπους με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο (20/8).

Οι προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με εξαίρεση αυτή της Δευτέρας, θα είναι πρωινές, ενώ αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ