aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ Αθ.: Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις για Τζαβέλλα

ΑΕΚ Αθ.: Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις για Τζαβέλλα

Τη Δευτέρα (28/06), εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ, καθώς ο διεθνής αμυντικός θα πρέπει να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του με την Αλάνιασπορ.
Η ΑΕΚ όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta βρίσκεται σε φάση ανταλλαγής εγγράφων με την Αλάνιασπορ, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

Βέβαια, θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση προκειμένου ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός να ανακοινωθεί κι επίσημα από την Ένωση.

Κι αυτό διότι, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την Δευτέρα (28/06), καθώς πρέπει και ο Τζαβέλλας να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με την Αλάνιασπορ.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει την Κυριακή (27/06), μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για Ολλανδία μιας και μέχρι την Δευτέρα (28/06) δεν θα έχει ολοκληρωθεί η λύση της συνεργασίας του με τον τουρκικό σύλλογο και η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Τζαβέλλας να μεταβεί την Δευτέρα (28/06) στην Τουρκία για να υπογράψει την αποχώρησή του από την Αλάνιασπορ κι από εκεί να ταξιδέψει απευθείας στην Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ